Vakuutusmeklaritutkinnon tenttipäivät

Vakuutusmeklaritutkinnon seuraavat tenttipäivät ovat 23. – 24.10.2018.

Vakuutusmeklaritutkinto järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Tutkintoon sisältyvät yleinen osa, vahinkovakuutusosa sekä henkivakuutusosa.

Yleisen osan ja vahinkovakuutusosan suorittanut voi rekisteröityä vahinkovakuutusmeklariksi. Yleisen osan ja henkivakuutusosan suorittanut voi rekisteröityä henkivakuutusmeklariksi.

Vahinkovakuutusmeklari voi saada henkivakuutusmeklarin pätevyyden suorittamalla henkivakuutusosan ja vastaavasti vahinkovakuutusmeklari henkivakuutusosan. Yleistä osaa ei tarvitse suorittaa uudelleen. Aikarajaa jälkimmäisen pätevyyden suorittamiselle ei ole.

Vakuutusedustuslautakunta vahvistaa vähintään kaksi kuukautta ennen tutkinnon järjestämistä luettelon lainsäädännöstä, kirjallisuudesta ja muusta aineistosta, johon tutkinnon kysymykset perustuvat. Ilmoitukset julkaistaan virallisessa lehdessä, Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä ja Hufvudstadsbladetissa vähintään 30 päivää ennen tutkinnon järjestämistä. Ilmoituksessa on ohjeet tutkintoon ilmoittautumisesta ja osallistumisesta sekä siitä, mistä tutkintovaatimusluettelo on saatavissa.

Ilmoittautumislomake, aineistoluettelo ja muu informaatio löytyvät täältä

Edellinen artikkeli
GDPR -tiedote
Seuraava artikkeli
SVAM:n meklariseminaari ma 19.11